Afslanken

Wil jij van die overtollige kilo’s af of wil je een strakke huid na al die inspanning en gewichtsverlies? Door middel van onze revolutionaire technieken kunnen wij je helpen je ideale gewicht te bereiken. Wij gebruiken, als enige in de Benelux, pijnloze Cryo-en Chromotherapie die de vetcellen afbreken en vervolgens je lichaam verlaten. Dit zorgt voor een blijvend resultaat zonder medische ingreep en dus ook zonder revalidatieperiode.

Cryo Sculptuur

Natuurlijk sculptuur van lichaam en gelaat met onmiddellijk en blijvend resultaat. Cryotherapie is een therapeutische toepassing die gebruik maakt van vrieskou waarbij vetcellen op een natuurlijke manier worden verwijderd. De cellen worden allereerst bevroren, hierdoor kristalliseren de cellen en worden dan afgebroken. Hierna zullen deze afgebroken vetcellen op een natuurlijke manier als afvalstof het lichaam verlaten.

download onze informatiefolder

Cryotherapie natuurlijke behandeling

Chromo IO S21

Kleurentherapie gecombineerd met spierstimulatie om te vermageren, verstevigen en te verjongen. Dit revolutionair concept verlegt alle grenzen inzake esthetiek. Met lichttherapie maken wij gebruik van de 13 meest zuivere kleuren die er bestaan en hun helende eigenschappen. Deze kleuren gebruiken we in synergie met 7 unieke spierstimulatieprogramma’s die zorgen voor een betere bloedsomloop, vermagering, versteviging en verjonging van het lichaam. Hierdoor zijn wij in staat om elke fysieke disharmonie aan te pakken en uw natuurlijk psychisch evenwicht terug in balans te brengen.

download onze informatiefolder

Chromotherapie natuurlijke behandelingen

Arctik 21

Wij beschikken over de performantste behandelingen inzake huidverjonging. Door middel van micro-stromen, elektroporatie en radiofrequentie behandelen we huidveroudering, rimpels, striemen en verslapping van de weefsels.

download onze informatiefolder

Koude therapie voor huidverjonging

Wil je meer informatie over deze behandelingen?

Onze Beauty-experte Sabine informeert je graag over alle mogelijkheden en behandelingen. Stuur ons hieronder je vraag, of bel ons: +32 53 89 35 99 of maak een afspraak in ons herbron-centrum.

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.