Afslanking – De beste behandeling bieden we bij Origin’eau

Afslanking is voor velen een moeizame onderneming, en lukt dan ook het beste wanneer er beroep gedaan wordt op een professional met kennis van zaken. Onze wellness Origin’eau heeft niet enkel expertise wat betreft relaxen en saunatherapie: ook voor natuurlijke afslankingsbehandelingen kunt u bij ons terecht. Door middel van baanbrekende technologieën, helpen we u spectaculaire resultaten te bereiken die blijven.

Afslanking doet u niet alleen, maar met onze expertise en professionele therapieën

Afslanking is persoonlijk voor iedereen. Mensen houden er verschillende redenen op na om eraan te beginnen, en streven vanzelfsprekend ook andere doelen na. Bij Origin’eau zijn we in de eerste plaats geïnteresseerd in uw persoonlijke verhaal en wensen.

Wij overlopen met u onze natuurlijke technieken, waarna we samen beslissen welke behandeling voor u het meest geschikt is. Door middel van innovatieve technieken zoals Cryotherapie, Chromotherapie, elektrostimulatie en Cryo-sculptuur kunnen we uw vetcellen op een natuurlijke manier afbreken, zodat ze vervolgens via een natuurlijke weg het lichaam verlaten. Omdat u bij Origin’eau voor een 100% natuurlijke afslanking kiest, zult u bovendien geen last hebben van vervelende bijwerkingen.

Afslanking – De beste behandeling bieden we bij Origin’eau

Afslanking op natuurlijke wijze – wat voor behandelingen kunnen we u precies aanbieden?

Afslanking krijgt een volledig nieuwe invulling bij Origin’eau, en gebeurt op manieren die u misschien niet heel bekend in de oren klinken. Daarom leggen we u hier kort uit wat onze behandelingen zoal inhouden, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de verschillende mogelijkheden voor uw afslanking.

 • Bij Chromotherapie wordt er gebruik gemaakt van golven met verschillende kenmerken om af te slanken. Zo is het mogelijk specifieke en lokale resultaten te bekomen: op behandelde lichaamsdelen zien we dat de veerkracht van de huid groter is en de huid gelift wordt.
 • Cryotherapie werkt dan weer met vrieskou. Deze therapeutische toepassing voor afslanking bevriest de vetcellen, waardoor ze kristalliseren en afgebroken worden, om vervolgens op natuurlijke manier het lichaam te verlaten.
 • Bij Cryo21-sculptuur laten we de temperatuur dalen van 34°C naar ongeveer 8°C, zonder dat de klant dit als koud ervaart. Deze thermische daling geeft een geleidelijke vermindering van de vetcellen. Deze behandeling met gevarieerde koude bevordert bovendien de bloedsomloop, waardoor u niet alleen afslankt maar uw huid ook verstevigt.
 • Ook de Arctik-methode is bijzonder doeltreffend, waarbij vetcellen gedraineerd worden door een koudebehandeling. Dit passen we toe op de lichaamsdelen waar u graag zou afslanken. Denk daarbij aan love handles, rug, benen, kuiten, borst, armen en de buik.

Afslanking is slechts een deel van wat wij voor u kunnen betekenen

Afslanking kan u een echte boost geven en u weer doen blaken van zelfvertrouwen: een waarheid als een koe. Toch focussen we ons bij Origin’eau op meer dan louter uw fysieke kenmerken en welzijn. Een mens is meer dan louter een lichaam, en dus besteden we ook aandacht aan de fysische, emotionele en psychologische krachten van een persoon. Herbronnen is pas wat waard als u er ook echt van kunt genieten, en als uw gezonde lichaam ook op dezelfde lijn zit als uw mentale energie.

Zelf onze natuurlijke afslankmethodes uitproberen?

Afslanking en ontspanning in één traject? Het is mogelijk. Bij Origin’eau ontvangt u de beste behandeling om natuurlijk af te slanken.

Afspraak maken? U kunt altijd bellen naar 053 89 35 99 of mailen naar info@origineau.com. Klinkt het u allemaal goed in de oren, maar wil u toch zelf eerst eens ervaren hoe het voelt om uw kernkrachten te balanceren? U kunt ook een proefbehandeling aanvragen, dan kijken wij hoe we u het beste kunnen helpen. Wellness gaat tenslotte over uw welbevinden.

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.