Bent u op zoek naar een rustgevende wellness nabij Dendermonde? Origin’eau is uw plaats om te herbronnen

Een wellness nabij Dendermonde waar u weer als uzelf naar buiten kunt gaan, met een gezonde geest in een gezond lichaam. Wij ontvangen u graag bij Origin’eau, op maar 15 km van Dendermonde gelegen en de meest unieke sauna in de regio. Maar onze wellness biedt méér dan louter een sauna en zwembaden. Ontdek hier welke wellnessmogelijkheden we Dendermonde en omstreken te bieden hebben.

Onze wellness nabij Dendermonde biedt een andere saunabeleving

Ons wellnesscentrum is bij Dendermonde gelegen en gaat verder dan een reguliere sauna. Bij het opstellen van onze basisvisie hebben we ons de volgende vragen gesteld: hoe kunnen we de levenskwaliteit van mensen écht verbeteren? Hoe houden we dit betaalbaar? En hoe bieden we een wellness aan die 100% natuurlijk is? Zo hebben we een wellness nabij Dendermonde opgericht die uniek is in zijn soort. We bieden heerlijke ontspanning aan, verwarming en afkoeling, natuurlijke beautybehandelingen, stiltemomenten en speciale therapieën die gunstig zijn voor zowel lichaam als geest.

Bent u op zoek naar een rustgevende wellness nabij Dendermonde? Origin’eau is uw plaats om te herbronnen

Wellness bij Dendermonde waar u rust vindt voor lichaam en geest

In ons wellnesscentrum nabij Dendermonde begrijpen we als geen ander dat een mens meer is dan enkel zijn fysieke gestalte, en besteden we ook aan het emotionele en psychische welzijn van onze klanten veel aandacht. In onze wellnessbeleving in regio Dendermonde helpen we u met het balanceren van uw kernkrachten door uw lichaam bloot te stellen aan warmte en koelte, stilte en rust. U bent vanuit Dendermonde maar 15 km verwijderd van heerlijk ontspannen in onze wellness.

Dendermondse wellness, voor uw wellbeing

Wellness in Dendermonde bij Origin’eau betekent dat u niet alleen van ons speciale wellnesstraject kunt genieten, maar dat u ook van onze andere services gebruik kunt maken. Zo beschikken wij ook over een schoonheidsinstituut, dat door middel van verschillende natuurlijke en pijnloze behandelingen uw lichaam verjongt en verstevigt. Zo bieden we in onze wellness richting Dendermonde bijvoorbeeld Chromotherapie aan, waarbij we u mentaal versterken met de kleureigenschappen van licht, of Cryotherapie, d.w.z. de bevriezing van vetcelletjes, voor blijvende afslankingsresultaten. Al onze behandelingen dragen bij tot een verzorgd, strak en gezond lichaam en zijn helemaal natuurlijk, zodat u nooit last zult ondervinden van onze behandelingen.

Dendermonde en omstreken kunnen volop genieten in onze wellness en sauna

In onze wellness voor de inwoners van Dendermonde en omstreken, vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn innerlijke krachten te balanceren en zo beter in het leven te staan. Daarom bieden wij onze expertise en luxueuze wellness aan in verschillende betaalbare arrangementen. Uw wellness experience in de regio van Dendermonde met twee personen, kan bij ons al geboekt worden vanaf €150 euro, waarvoor u twee uur lang in de watten gelegd wordt. Daarnaast kunt u ook opteren voor meer uitgebreide wellness ervaringen, die voor twee personen gemiddeld tussen de €200 en €250 kosten. Bekijkt u ook zeker onze promoties voor interessante aanbiedingen.

Zelf onze wellness nabij Dendermonde een bezoekje brengen?

Bent u van Dendermonde of omstreken en zou u graag eens volledig ontspannen in de unieke en rustgevende sauna van Origin’eau? U kunt altijd bellen naar 053 89 35 99 om een afspraak te maken, of mailen naar info@origineau.com. Klinkt het u allemaal goed in de oren, maar wil u toch zelf eerst eens ervaren hoe het voelt om uw kernkrachten te balanceren? U kunt hier uw proefbehandeling aanvragen, dan kijken wij hoe we u het beste kunnen helpen. En dat doen we altijd met veel plezier!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.