Cryo behandeling te Oost-Vlaanderen: voor blijvend afslanken

Cryo behandeling in Oost-Vlaanderen gezocht om eindelijk voorgoed van uw overtollige kilootjes of huidoverschot af te geraken, en weer blakend van zelfvertrouwen door het leven te gaan? Origin’eau is uw betrouwbare en professionele partner in de regio Oost-Vlaanderen, voor cryo behandelingen van kwaliteit en natuurlijke, blijvende resultaten.

Cryo behandeling te Oost-Vlaanderen: natuurlijk afslanken met Origin’eau

Cryo behandeling in Oost-Vlaanderen is waar wij bij Origin’eau in uitblinken. Wij maken immers, als enige van de hele Benelux, gebruik van de bijzonder doeltreffende cryo- en chromotherapie: revolutionair op gebied van afslanking. Bij deze Cryo behandelingen in Oost-Vlaanderen en omstreken, wenden we ons tot de vrieskoude voor een volledig natuurlijke figuurcorrectie. Zo bevriezen we uw vetcelletjes, waarna deze gekristalliseerd en afgebroken worden. Vervolgens zullen ze op natuurlijke wijze door uw lichaam afgevoerd worden, om nooit meer terug te keren.

Cryo behandeling te Oost-Vlaanderen: voor blijvend afslanken

Cryo behandeling te Oost-Vlaanderen: voor afslanking, maar ook huidversteviging

Cryo behandeling te Oost-Vlaanderen is echter niet onze enige specialiteit. Zo kunt u bij Origin’eau immers ook terecht voor andere natuurlijke en pijnloze esthetische therapieën, zoals huidverjonging bijvoorbeeld. Daarvoor doen we beroep op Cryo C-Life 21: een combinatie van de cryo sculptuurtechniek met radiofrequentiegolven en micro-elektrostimulatie, die de meest performante resultaten neerzet op gebied van huidversteviging.

Cryo behandelingen in Oost-Vlaanderen, maar ook klassieke schoonheidsbehandelingen

Cryo behandelingen in Oost-Vlaanderen en andere natuurlijke therapieën mogen dan wel zijn waarvoor we bij Origin’eau bekend staan, ook de klassieke schoonheidsbehandeling, zoals pedicure en gellak, is geen vreemde voor ons. Maar daar blijft het niet bij: meer dan een wellness of sauna, is Origin’eau immers een waar herbronningscentrum Dit wilt zeggen dat wij unieke sauna’s hebben om volledig in te ontspannen, maar ook mentale versterking bieden voor zij die er nood aan hebben. Meer over wat we met onze cryo behandelingen te Oost-Vlaanderen en andere herbronningsmanieren voor u kunnen beteken, leest u hieronder.

Een Cryo behandeling in Oost-Vlaanderen, gevolgd door een heerlijk saunabezoek

Naast cryo behandelingen voor Oost-Vlaanderen en omstreken bieden wij ook unieke wellnessmogelijkheden aan, waarbij u volledig tot rust kunt komen. Beginnen doet u in onze ont-moetkamer, waar u geniet van een heerlijk stil moment en een weldoende scrubdouche. Vervolgens brengt u een warmtemoment door in onze Infrarood Lounge met Halotherapie, Himalaya Zoutsteen Sauna of Aladdins Dream Hammam. Afkoelen gebeurt tussen de sneeuwvlokken van onze ijsgrot, rust vindt u in ons bijzondere Rustbos. Met de After Journey Experience Walk Shower, een revitaliserende wandeling doorheen de vier seizoenen, sluit u uw ontspanningstraject in schoonheid en alle rust af.

Et voilà: onze wellness in Oost-Vlaanderen, inclusief cryobehandeling en andere natuurlijke therapieën, in een notendop.

Oost-Vlaams herbronningscentrum voor cryo behandeling, afslanking, sauna, mentale versterking, …

De cryobehandeling waarvan we Oost-Vlaanderen en omstreken voorzien, maakt bij Origin’eau deel uit van een zeldzame aanpak waarmee we u weer in harmonie met uzelf willen brengen. Deze aanpak bestaat uit zorg voor uw lichamelijke, maar ook uw mentale welzijn. Zolang uw drie kernkrachten, ofwel uw psychische, emotionele en fysieke energie, niet in evenwicht zijn, is een genotvol en ontspannend leven voor u immers uit den boze. Wij doen er dan ook alles aan om u opnieuw in balans te brengen, fysiek én mentaal. Daarom geven we niet alleen cryo behandeling in Oost-Vlaanderen, maar ook chromotherapie. Hierbij maken we optimaal gebruik van de kleureigenschappen van licht, om u mentaal de sterkte te geven die u nodig heeft.

Cryo behandeling in Oost-Vlaanderen boeken? Vertrouw op Origin’eau

Interesse in een cryo behandeling in Oost-Vlaanderen om u opnieuw goed in uw vel te voelen, maar graag nog wat meer info over de werkwijze of de verschillende mogelijkheden van cryo sculptuur? Download dan hier onze infobrochure, of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op het e-mailadres info@origineau.com of op het nummer 053/89.35.99. Wij helpen u graag verder!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.