De meest unieke wellness van Aalst en ver daarbuiten

Denkt u bij een unieke wellness in regio Aalst enkel aan een sauna met een zwembad? Niet bij Origin’eau. Bij onze wellness in Aalst kunt u eindeloos genieten van verschillende bijzondere faciliteiten, zoals een speciaal ontwikkeld wellnesstraject, scrubdouches, een hammam, lichttherapie en schoonheidsbehandeling. Onze speciale wellness te aalst is helemaal privé, zodat u niet gestoord wordt door anderen en u helemaal kunt ontspannen.

Een unieke manier van ontspannen in onze wellness in Aalst

Op een unieke manier genieten van pure ontspanning in Aalst? Het kan met Origin’eau. Onze wellness biedt een ongeziene combinatie van zorg voor het lichaam en de geest.

Soms voelt uw lichaam wat stroef aan en voelt u zich niet lekker in uw vel, maar zijn ook uw interne kernkrachten uit balans. Dit kan gebeuren wanneer u een emotionele last draagt of bijvoorbeeld een periode van psychologische instabiliteit ondervindt. Onze wellness in Aalst helpt u bij het balanceren van uw psychische, emotionele en fysieke energie met verschillende momenten van warmte, stilte, koelte en rust en speciale behandelingen. Zo garanderen we 100% natuurlijke therapieën in onze wellness, die u écht helpen om uw levenskwaliteit te verbeteren.

De meest unieke wellness van Aalst en ver daarbuiten

Een bijzondere wellness, voor uw wellbeing: Origin’eau te Aalst

In ons uitzonderlijk herbronningscentrum Origin’eau te Aalst vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zowel innerlijke als uiterlijke wellness te ervaren. Niets zo vervelend als een overvolle wellness waar u weinig plaats en privacy heeft. Daarom zijn onze relaxatietrajecten veelal met een persoonlijke opstelling.

U kunt alleen of met twee genieten van onze buitengewone wellness te Aalst, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de aanwezigheid van anderen. Bij Origin’eau kunt u volledig tot rust komen in een privé-ervaring. Onze wellness ervaring in Aalst is niet alleen echt rustgevend, maar ook effectief. Bij Origin’eau hebben we een grote expertise opgebouwd als het aankomt op ontspannen. Wij weten precies wat lichaam en geest nodig hebben en kunnen daarom een vakkundige maar betaalbare wellnesstherapie aanbieden.

Onze unieke wellness te Aalst bezoeken?

Zou u graag eens volledig ontspannen in de unieke en rustgevende setting van Origin’eau bij Aalst? U kunt altijd bellen naar 053 89 35 99 om een afspraak te maken, of mailen naar info@origineau.com. Klinkt het u allemaal goed in de oren, maar wil u toch zelf eerst eens ervaren hoe het voelt om uw kernkrachten te balanceren? U kunt ook een proefbehandeling aanvragen, dan kijken wij hoe we u het beste kunnen helpen. Dat doen we steeds met veel plezier!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.