Esthetische correctie

Een esthetische aanpassing doen zonder de pijn en de beschadiging van de huid? De nieuwste technologiën maken het mogelijk om doelgerichte cosmetische en esthetische ingrepen uit te voeren zonder omliggende en onderliggende weefsels te beschadigen. Wij verwijderen huidvlekken, littekens, tatoeages en nog veel meer op een pijnloze en natuurlijke manier.

Touch skin

De “bliksem” die uw huid letterlijk vernieuwd. Een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om doelgerichte cosmetische en esthetische ingrepen uit te voeren zonder de omliggende en onderliggende weefsels te beschadigen. Deze techniek is ontstaan vanuit de noodzaak om onvolkomenheden van de huid te behandelen, op plaatsen waar het zeer moeilijk is om andere methoden toe te passen, en is in staat op een veilige manier een resultaat op zeer korte termijn te behalen.

download onze informatiefolder

Jongere huid door cosmetische ingreep

Wil je meer informatie over deze behandelingen?

Onze Beauty-experte Sabine informeert je graag over alle mogelijkheden en behandelingen. Stuur ons hieronder je vraag, of bel ons: +32 53 89 35 99 of maak een afspraak in ons herbron-centrum.

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.