Herbronnen met lichaam en geest - bij wellness Origin’eau

Herbronnen is een essentieel onderdeel van het leven. Lijdt uw lichaam onder spanning, vermoeidheid en stress, dan volgt de geest onvermijdelijk in deze negatieve spiraal – en vice versa. Bij Origin’eau vinden we het belangrijk dat lichaam en geest volledig herbronnen, zodat u de beste versie van uzelf kunt zijn.

Herbronnen troef in onze wellness te Aalst

Herbronnen is bij Origin’eau te Aalst een kwestie van lichaam én geest, twee factoren die volgens ons onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij zijn dan ook geen klassiek wellnesscentrum maar eerder een herbronningscentrum, en erkennen dat we als mens meer zijn dan louter een lichaam. We worden immers ook gedreven door sterke innerlijke kernkrachten. Zijn deze niet meer in harmonie met elkaar en voelt u zich niet in orde wat betreft uw psychische, emotionele en fysieke kracht, dan kan dit ernstige consequenties met zich meebrengen. Wij garanderen daarom 100% natuurlijke therapieën en methodes om te herbronnen in onze wellness.

Herbronnen met lichaam en geest - bij wellness Origin’eau

Herbronnen in onze hammam, infrarood lounge of zoutsteensauna

Herbronnen troef bij Origin’eau: Ons wellnesscentrum beschikt over een unieke setting zodat uw lichaam helemaal kan ontspannen. U beleeft deugddende warmtemomenten in de hammam met aromatherapie, in de Himalaya zoutsteen sauna met lichttherapie en sterrenhemel, en in de infraroodsauna met halotherapie. Die momenten worden afgewisseld met periodes van koelte en rust, zodat u helemaal kunt herbronnen en opladen. Dit alles onder het genot van een glaasje cava, een biologisch sapje, thee of water met een lekkere versnapering. U hoeft aan niets meer te denken, want ook slippers, badjassen en handdoeken zijn inclusief. Heeft u iets minder tijd, maar wil u uw lichaam en geest toch een volledige ontspanning gunnen? U kunt het traject ook inkorten en maar één of twee warmtemomenten kiezen. Voor ons volledige assortiment, kunt u kijken op onze website. Daar kunt u ook meteen een afspraak maken.

Herbronnen kunt u bij ons alleen, met twee of in groep – en helemaal privé

Herbronnen tot in de puntjes, dat gaat pas als u nergens aan hoeft te denken en u een moment voor uzelf krijgt. Daarom zijn onze relaxatietrajecten helemaal persoonlijk. U kunt alleen, met uw partner of in groep genieten van de wellness, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een overvolle sauna. Even weg van alle stress en drukte van het dagelijkse leven, alleen of met vrienden, vriendinnen of collega’s. Privé kunt u wel 4 uur genieten van onze faciliteiten en sauna’s om te herbronnen, en tijdens de gereserveerde tijd is de gehele wellnessruimte uitsluitend toegankelijk voor u en uw genodigden. Heerlijk rustig!

Herbronnen bij Origin’eau? Maak nu een afspraak

Herbronnen in de unieke en rustgevende setting van Origin’eau bij Aalst? U kunt gemakkelijk bellen naar 053 89 35 99 om een afspraak te maken, of mailen naar info@origineau.com. Ook kunt u onder Afspraak Maken bekijken welke last minute experiences wij aanbieden. Wij helpen u graag om helemaal tot rust te komen!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.