Ons verhaal

Studies tonen aan dat veel mensen niet 100% tevreden zijn met hun lichaam of hoe ze eruitzien en daarom niet goed in hun vel zitten. Drastische behandelingen, zoals Botox, fillers, lifting en liposuctie, schrikken velen echter af omdat ze bang zijn voor de ingreep of tegen de prijs opzien.

Origin’eau ging daarom op zoek naar een alternatief om schoonheidsproblemen aan te pakken zonder het lichaam, gelaat of de celstructuur te beschadigen.

Wij zochten een antwoord op de vragen:

 • Hoe kunnen we mensen écht helpen en zo hun levenskwaliteit verbeteren?
 • Hoe zorgen we dat dit betaalbaar is voor iedereen?
 • Hoe garanderen we pijnloze behandelingen die 100% natuurlijk zijn, zonder revalidatieperiode en met een blijvend resultaat?

…en creërden Origin’eau, een uniek herbronconcept.

Wat is origin’eau?

Het is meer dan een schoonheidsinstituut, een wellness of een gezondheidscentrum. Origin’eau is een herbroncentrum waar we er rekening mee houden dat een mens meer is dan alleen een fysiek lichaam. Vandaar dat onze behandelingen zorgen dat onze 3 kernkrachten (fysische, emotionele-en psychologische) weer in balans zijn. Deze krachten bepalen immers de manier waarop wij naar het leven kijken, ons gedrag , ons denken, waarnemen enz.

Niet tevreden over je lichaam, of niet goed in je vel? Maak een afspraak en overtuig jezelf van ons uniek herbronconcept.

Samen met onze Italiaanse partner 21 Equipement verleggen wij alle grenzen op gebied van esthetiek en schoonheid. Je lichaam zal verjongen, herleven, kortom herbronnen. Met hoogtechnologische apparatuur en 100% natuurlijke cosmetische recepten op maat van de klant, pakken wij alle esthetische problemen aan (vroegtijdige veroudering, verslapte huid, rimpels, cellulitis, spataders…).

Wij stellen jou met de nodige fierheid, passie en toewijding onze meest exclusieve schoonheids- en esthetische behandelingen voor.

Kom in de kracht van je origine. Origin’eau … wij kunnen zoveel voor jou betekenen.

Dimitry De Koker
Bezieler van Origin’eau

Dimitry De Koker van Origin'eau
 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.