Ook last minute kunt u een persoonlijke sauna boeken

Last-minute saunabezoekjes kunnen als een geschenk bij heldere hemel komen. Soms is het leven immers zo druk, dat we zelfs geen tijd hebben om even een rustpauze of een moment voor onszelf in te plannen. Dat snappen we bij Origin’eau volledig. En daarom kunt u bij ons gelukkig ook last minute een saunamoment inboeken. Zo bent u ook op het laatste moment nog verzekerd van wat welverdiende ontspanning.

Ook last minute krijgt u bij ons een heerlijk rustmoment

Last minute een saunabezoek inlassen, wilt niet noodzakelijk zeggen dat onze sauna propvol zal zitten wanneer u bij ons toekomt. Ook bij last minute boekingen van onze sauna’s, geniet u van stilte en rust in een persoonlijke setting.

Zo kunt u beginnen in de ont-moet kamer. Hier beleeft u een moment van stilte onder het genot van een scrubdouche die uw huid hernieuwt. Nood aan een warmtemoment? Daarna kunt u kiezen voor een luxueuze hammam met aromatherapie of u kunt heerlijk ontspannen in onze sauna’s.

 • In onze Himalaya zoutsteen sauna komt een droge warmte u tegemoet. De temperatuur kan oplopen tot wel 70°C, waarbij u des te meer ontspant door het rustgevende licht van de sterrenhemel en de Himalaya zoutsteenwand. Zoutsteen uit de Himalaya zuivert de lucht, vermindert eczeem en werkt revitaliserend. Zo kunt u zelfs met een last minute afspraak helemaal herbronnen.
 • Ook kunt u kiezen voor halotherapie in de infraroodsauna, die de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen stimuleert. De halotherapie verrijkt de lucht met kleine zoutpartikels: een onschatbare meerwaarde voor uw gezondheid. De ergonomisch geïntegreerde dieptewarmte infraroodstralers behandelen ondertussen uw spierspanningen en gewrichtspijnen.

Natuurlijk bieden wij niet enkel warmtemomenten aan, maar kunt u ook stoom afblazen en uitrusten tussen de sneeuwvlokken van onze Knut’s ijsgrot, in ons unieke Rustbos (met een lekker biologisch hapje of drankje) of in onze After Journey Walk Experience Shower: een unieke en revitaliserende wandeling doorheen de vier seizoenen.

Ook last minute kunt u een persoonlijke sauna boeken

Last minute sauna, maar even helend als anders

Ook wanneer u last minute een saunabezoek bij ons inplant, besteden we zorgvuldige aandacht aan uw welzijn, op zowel mentaal als fysiek gebied. Wij begrijpen dat een mens meer is dan alleen een lichaam, en soms kunnen ook uw interne krachten uit balans zijn. Onze sauna helpt u, met verschillende momenten van warmte, stilte, koelte en rust, om u niet alleen fysiek maar ook emotioneel en psychisch tiptop in orde te voelen. Zo garanderen we 100% natuurlijke therapieën in onze wellness, die u écht helpt om uw levenskwaliteit te verbeteren.

Last-minute tijd voor een verkwikkend saunabezoekje?

Onze last-minute saunabezoekjes zijn de ideale oplossing voor wie het écht heel druk heeft: bij Origin’eau bieden we dan ook de Express Wellness 60’ aan. Tijdens deze wellness ervaring van 60 minuten kunt u last minute even uw hoofd leegmaken. U geniet van een revitaliserende scrubdouche en een warmtemoment naar keuze – in de hammam of één van onze sauna’s -, gevolgd door een afkoelervaring. Daarna krijgt u natuurlijk een glaasje heerlijke cava, een biologisch sapje, thee of water aangereikt met een lekkere versnapering. Ook binnen dit uur komt u, zelfs last minute, helemaal tot rust.

Last minute en flexibel boeken bij Origin’eau

Krijgt u last minute tijd vrij in uw agenda, en zou u graag eens volledig ontspannen in de unieke en rustgevende setting van Origin’eau bij Aalst? U kunt gemakkelijk bellen naar 053 89 35 99 om een afspraak te maken, of mailen naar info@origineau.com. Ook kunt u onder Afspraak Maken bekijken welke last minute experiences wij aanbieden. Wij helpen u graag om helemaal tot rust te komen!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.