Prive sauna in Oost-Vlaanderen: voor optimale rust en balans

Privé-sauna in Oost-Vlaanderen gezocht, om even in alle privacy te genieten van een verwenmomentje? Alleen, met uw partner of met vrienden en familie? Bij Origin’eau, een unieke privé-sauna te Oost-Vlaanderen, kunt u ervoor kiezen om al onze sauna’s eventjes helemaal voor uzelf te hebben. Zo kunt u er naderhand weer helemaal tegenaan, als uw energieke zelf!

Prive-sauna in Oost-Vlaanderen met hammam, zoutsteensauna en infraroodcabine

In onze privé-sauna te Oost-Vlaanderen wenden we ons tot de afwisseling van deugddoende warmte- en koudemomenten om u volledig te doen ontspannen. Zo kunt u d.m.v. warmte bijvoorbeeld uw bloedcirculatie stimuleren, uw huidporiën openzetten, beter afvalstoffen afvoeren, spierpijnen en stress-eczeem bestrijden, etc. U hoeft zich maar in onze privé-sauna te Oost-Vlaanderen te begeven, en de verschillende mogelijkheden dienen zich aan:

 • Onze Infrarood Lounge met Halotherapie werkt via ergonomisch geïntegreerde dieptewarmte
 • Aladdins Dream Hammam verspreidt vochtige warmte via stoom, met heerlijke aroma’s
 • Onze Himalaya Zoutsteen Sauna zuivert de lucht en werkt revitaliserend op alle gebied

In privé-sauna Origin’eau te Oost-Vlaanderen hebben we voor ieder wat wils! Aangenaam verkoelen doet u in onze Knut’s Ice Cave, in droge vriestemperaturen en tussen de sneeuwvlokjes, tot rust komen doet u in ons Rustbos met een lekker biologisch drankje en een versnapering in de hand (of in de mond). Om de unieke ervaring van onze After Journey Walk Experience Shower niet te vergeten: een verkwikkende wandeling doorheen de vier seizoenen, inclusief geuren, kleuren en temperaturen.

Prive sauna in Oost-Vlaanderen: voor optimale rust en balans

Privé-sauna te Oost-Vlaanderen die het belang van mentale kracht erkent

Onze privé-sauna te Oost-Vlaanderen is een van de zeldzame sauna’s die daadwerkelijk aandacht schenkt aan niet alleen het fysieke, maar het mentale aspect van uw welzijn. Bij Origin’eau geloven we immers heilig in een gebalanceerd leven, waarbij uw drie kernkrachten allen op peil en in harmonie zijn. Deze kernkrachten zijn uw psychische, emotionele en fysieke energie. Zijn deze niet in evenwicht of verstoord, op zichzelf of in verhouding tot elkaar, dan kan dit ernstige gevolgen met zich meebrengen, zoals angst, depressie, migraine, slaapstoornissen of zelfs anorexia of boulimia. Deze gevolgen bestrijden we in onze privé-sauna te Oost-Vlaanderen met chromotherapie, d.w.z. het aanwenden van de kleureigenschappen van licht om u mentaal te versterken.

Privé-sauna te Oost-Vlaanderen: wat is er precies inbegrepen?

Onze privé-sauna in Oost-Vlaanderen biedt verschillende arrangementen in variërende prijsklassen aan. Zo kunnen we een uniek aanbod garanderen dat toch voor iedereen toegankelijk is, bestaande uit kortere en langere trajecten. Zo kunt u in onze privé-sauna te Oost-Vlaanderen bijvoorbeeld het minimum van 2h30 doorbrengen, voor een kort maar krachtig rustmoment, maar ook een langere kuur genieten, van 4h bijvoorbeeld. Wist u bovendien dat u ook last-minute of privé van onze faciliteiten gebruik kunt maken? En dat wij van tijd tot tijd hoogst interessante promoties aanbieden, die meer dan de moeite waard zijn? Bekijk onze betaalbare arrangementen hier, onze promo’s hier.

Inbegrepen in de arrangementen van onze sauna te Oost-Vlaanderen zijn niet alleen de consumptie van drank (water, bio-thee, sapjes), hapjes en fruit, maar ook het gebruik van scrubzout, handdoeken, badslippers en -jassen en haardroger.

Privé-sauna te Oost-Vlaanderen en meer: voor herbronning, afslanking en verjonging

In onze Oost-Vlaamse privé-sauna kunt u bovendien op meerdere manieren tot rust komen. Zo bieden we, naast verscheidene unieke sauna’s, ook volledig natuurlijke en pijnloze esthetische therapieën aan. Voor onze afslankbehandelingen gaan we bijvoorbeeld aan de slag met cryotherapie, het natuurlijk bevriezen van uw vetcelletjes zodat ze permanent geëlimineerd worden. Bent u meer op zoek naar verjonging, dan gaan we bijvoorbeeld werken met Arctik 21, een combinatie van koude met infrarood voor huidversteviging en het bestrijden van huidveroudering.

Let op: dit is slechts een kleine greep uit de verschillende natuurlijke therapieën die we voor u in petto hebben. Zo bieden we in onze privé-sauna te Oost-Vlaanderen bijvoorbeeld ook de klassieke schoonheidsbehandelingen aan, zoals gellak en pedicure.

Oost-Vlaamse privé-sauna om volledig tot rust te komen met uw partner, vrienden of familie

Graag onze privé-sauna te Oost-Vlaanderen ontdekken om zowel mentaal als fysiek weer in balans te komen? Voor meer info of bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 053/89.35.99 of info@origineau.com. Wij helpen u met veel plezier verder!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.