Promoties

Kom snel terug kijken naar deze pagina voor onze promoties.

ARRANGEMENTEN

Wellness

Wellness 1❤️

U geniet van 1 warmtemoment (Aladdin Dreams Hammam of Himalaya zoutsteen sauna of infraroodlounge met Halotherapie) gevolgd door een afkoelmoment en een rustsessie met hapjes en drankjes. Daarna sluit u af met onze “After Journey Walk” en een glaasje bubbels.

Deze kuur duurt 2 uur
150€ (2pers)
100€ (1pers)
Badjas, handdoeken en slippers inclusief.

Wellness 2❤️

U geniet van 2 warmtemomenten (Aladdin Dreams Hammam of Himalaya zoutsteen sauna of infraroodlounge met Halotherapie) gevolgd door een afkoelmoment en een rustsessie met hapjes en drankjes. Daarna sluit u af met onze “After Journey Walk” en een glaasje bubbels.

Deze kuur duurt 2h45
200€ (2pers)
150€ (1pers)
Badjas, handdoeken en slippers inclusief.

Wellness 3❤️

U geniet van 3 warmtemomenten (Aladdin Dreams Hammam en Himalaya zoutsteen sauna en infraroodlounge met Halotherapie) gevolgd door een afkoelmoment en een rustsessie met hapjes en drankjes. Daarna sluit u af met onze “After Journey Walk” en een glaasje bubbels.

Deze kuur duurt 3H30
250€ (2pers)
175€ (1pers)
Badjas, handdoeken en slippers inclusief.

EXPRESS WELLNESS 60’

We hebben het allemaal druk, druk, druk,….
Toch is soms even stilstaan essentieel, om daarna weer vooruit te kunnen gaan.
Niet veel tijd maar toch even je hoofd leegmaken kan in deze 60 min durende wellnesservaring.

U geniet van een scrubdouche en 1 warmtemoment (Aladdin Dreams Hammam of Himalaya zoutsteen sauna of infraroodlounge met Halotherapie) gevolgd door een afkoelervaring in onze “After Journey Walk”. U sluit deze sessie af in onze rustruimte met een glaasje frisse bubbels,thee of water en een hapje.

Deze kuur duurt 1uur
100€ (2pers)
70€ (1pers)
Badjas, handdoeken en slippers inclusief.

LADIES AND GENTLEMAN/BEST FRIENDS WELLNESSARRANGEMENT VOOR 6 PERSONEN

Even nood aan ontspanning? Weg van alle stress en drukte? Gewoon even samenzijn? Gezellig met vriendinnen, vrienden, familie of aangenaam met collega’s of zakenrelaties (max 6 personen) kan u 4 uur privé genieten van onze faciliteiten. U kan deze unieke ervaring ook combineren met een weldoende massage. Tijdens de gereserveerde tijd is de hele wellnessruimte uitsluitend toegankelijk voor jou en jouw genodigden.

Steeds inbegrepen in het arrangement zijn 2 flessen cava, hapjes, dranken (water, biothee, sapjes, koffie) en fruit. Voor de vroege vogels is ook een ontbijtje mogelijk (broodje, croissant, artisanale confituur, fruitsap, fruit en koffie). Ook het gebruik van badjassen, handdoeken, slippers, scrubzout, haardroger enz….. zijn inbegrepen!

Deze kuur duurt 4 uur
130€ (1pers)

Extra’s:
10€ (+ontbijt per persoon)
15€ (+extra fles cava)
40€ (+fles champagne)

PROMOTIES

Cryo C-life21 voor gelaat en lichaam

20 % korting op alle sessies Cryo C-life.
Eerste proefbehandeling NU 60€ ipv. 75€
Per opvolgende behandeling NU 104€ ipv. 130€
6 behandelingen + 1 gratis NU 600€ ipv. 750€

Cryo C-Life 21 is de combinatie van twee geweldige machines: Cryo21 en C-Life21. Het combineert vier hoofdtechnieken om veroudering van de cellen tegen te gaan en het helpt ons jong te blijven. Cryotherapie, microstromen, elektroporatie en radiofrequentie. Behandeling anti-aging – lifting en regeneratie van de cellen door het diep binnendringen van de actieve bestanddelen uit onze natuurlijke producten. Ontworpen voor de gelaatsgebieden, dubbele kin, nek, decolleté en het lichaam.

Cryo lipolyse: Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude. Wanneer deze een koude shock ondergaan ontstaat er een proces van langzame en geleidelijke spontane afvoer, genaamd “apoptose” (geprogrammeerde celdood). Gedurende 15 a 20 dagen voert ons menselijk lichaam deze cellen af via lever, maagdarmkanaal en lymfestelsel. Bovendien stimuleert de koude het werk van de fibroblasten die de productie van nieuw collageen en elastine vezels doen toenemen. Het resultaat: een duidelijke toename van de huiddichtheid en een progressieve huidversteviging.

Micro-stromen: Deze stimuleren het hydraterende vermogen van de diepste lagen van de hypodermis om zo de verspreiding van de fibroblasten te verbeteren. De fibroblasten zijn fundamentele cellen voor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.

Elektroporatie: Dankzij specifieke vormen van golven gaan de elektroporiën die aanwezig zijn in de huid open; hierdoor kunnen de actieve bestanddelen die speciaal voor dit type behandeling ontwikkeld werden en die geïntegreerd werden in de producten van de cosmeticalijn 21 en 21 Mila doordringen tot in de diepste lagen van de huid.

Radiofrequentie: Door de inductie van warmte in de interne lagen van de huid veranderen de collageenweefsels hun oorspronkelijke structuur; ze worden korter;

Chromo Therapie

Bij de chromo Therapie gebruikt men de 13 kleuren van het lichtspectrum en lichtgolven om de specifieke problemen van lichaam en geest te behandelen.

Waarvoor gebruiken we Chromotherapie?

Bij kleurtherapie is het voorschrift van gekleurd licht in de volgende gevallen bijzonder geïndiceerd: vroegtijdige veroudering van de huid, stemmingswisselingen, verminderde energie, vermoeidheid, depressie, angst, slaapstoornissen, obesitas, immuundeficiënties, menstruatiestoornissen, verminderde seksuele begeerte, persoonlijkheidsstoornissen en aandachtsstoornissen, migraine, zwelling van de ledematen, drugsgebruik, suïcidale tendensen, gewrichtsproblemen, fracturen, brandwonden, wonden, enz., en nog veel meer, de lijst is verre van compleet.

3 sessies (40min) 125€ ipv 150€
5 sessies (40min) 225€ ipv 250€
10 sessies (40min) 400€ ipv 500€

Chromo vitamine D- / energietherapie☀️

De dagen zijn nog steeds donker en we krijgen heel weinig zon te zien. Hierdoor houden we niet veel energie over en zijn we vaker moe en minder energiek dan in de zomer. Vermoeidheid en irritatie liggen in deze donkere dagen op de loer. Boost je energie en tekort aan vitamine D met Chromo Therapie. Genoeg vitamine D is belangrijk, vooral als je vatbaar bent voor sombere gevoelens.

Chromotherapie is een therapie die zowel ons fysisch, emotioneel en psychisch welzijn in balans brengt. .

3 sessies (30min) 90€ ipv 112,5€
5 sessies (30min) 125€ ipv 187,5€

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.