Sauna en ontspanning voor fysieke en mentale versterking

Sauna en ontspanning krijgen niet altijd een plekje in ieders agenda, ondanks dat velen onder ons de nodige rust en relaxatie van een saunabezoekje met open armen zouden ontvangen. Waarom dan niet even tijd voor uzelf maken, om de stress van het dagelijkse leven achter u te laten en uzelf de me-time te schenken die u verdient? Bij sauna Origin’eau staat uw welzijn centraal, op alle mogelijke manieren.

Sauna en ontspanning zijn van onschatbare waarde voor uw welzijn

Sauna en ontspanning kunnen een ongelooflijke meerwaarde betekenen voor uw welzijn. Bij Origin’eau kunnen we dit volmondig beamen, en zijn we er rotsvast van overtuigd dat dit niet alleen van uw lichamelijke toestand afhankelijk is. Want alleen wanneer u ook mentaal kunt ontspannen, zult u pas werkelijk een genotvol leven kunnen leiden. Dit is het gevolg van wat wij de drie kernkrachten noemen: bent u zowel emotioneel, psychisch en fysiek in balans, dan volgt een gezond, evenwichtig en gelukkig leven vanzelf.

Sauna en ontspanning voor fysieke en mentale versterking

Sauna en ontspanning dragen bij aan een evenwichtig (gevoels)leven

Ontspanning in de sauna betekent bij Origin’eau dan ook dat we u niet alleen lichamelijke oplossingen aanbieden, maar ook mentale versterking. Zijn uw kernkrachten immers uit balans, dan kan dit resulteren in ernstige gevolgen, zoals angst, migraine, slaapstoornissen, depressie, vermoeidheid, angst en zelfs anorexia of boulimia. In dat geval is die ondersteunende versterking broodnodig. Deze wordt in onze ontspannende sauna dan ook gegeven onder de vorm van chromotherapie, waarbij we de kleureigenschappen van het licht aanwenden om u te helen.

Sauna en ontspanning: voor relaxatie, maar ook natuurlijke afslanking en verjonging

Sauna en ontspanning komt bij ons echter ook in de vorm van verschillende natuurlijke en pijnloze esthetische behandelingen, zoals verjongings- en afslanktherapieën. Met cryotherapie bijvoorbeeld, een figuurcorrectie die gebruik maakt van vrieskoude, verwijderen we uw vetcellen op een natuurlijke manier. Met Chromo Io S21 wenden we ons dan weer tot spiersimulatie voor vermagering, versteviging en verjonging. Maar ook de klassieke schoonheidsbehandeling heeft een plekje in het aanbod van onze ontspannende sauna, zoals pedicure of gellak. Proefbehandeling uitproberen? Meer info vindt u hier.

Ontspannen in onze sauna met heerlijke koelte- en warmtemomenten

Relaxatie gebeurt in onze sauna’s aan de hand van afwisselende koelte-, warmte- en rustmomentjes. Voor uw warmtemoment kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

 • Onze Himalaya Zoutsteen Sauna, met een prachtige sterrenhemel, zuiverende lucht en lichttherapie.
 • Aladdins Dream Hammam: zet uw huidporiën open in de vochtige stoomwarmte, zodat uw afvalstoffen beter afgevoerd worden.
 • Onze Infrarood Lounge met Halotherapie: een warmtecabine met stralingswarmte die ideaal is tegen spier- en gewrichtspijnen.

Ontspannen in sauna Origin’eau: een onvergetelijke ervaring

Ontspanning en sauna worden bij Origin’eau aangeboden in verschillende arrangementen, zodat iedereen de kans krijgt om bij ons tot rust te komen. Zo kunt u kiezen voor een kortere kuur van 2h30, of net langgerekt genieten voor maar liefst 4h lang. Ook last-minute of privé in onze sauna’s ontspannen behoort bovendien tot de mogelijkheden. In onze arrangementen zijn drankjes (water, biothee, sapjes), hapjes en fruit inclusief, alsook het gebruik van badjassen, slippers, scrubzout, handdoeken en haardroger. Bovendien kunt u, weliswaar voor een kleine meerprijs, tijdens het ontspannen in onze sauna ook genieten van een flesje cava of champagne. Klinkt veelbelovend, niet?

In onze sauna ontspannen? Neem nu contact met ons op en laat de relaxatie beginnen

Ontspannen in de sauna meer dan nodig? Zin om nog een keertje heerlijk tijd door te brengen met uw partner, vrienden of familie in een setting die aanmoedigt om tot rust te komen? U kunt sauna- en relaxatiecentrum Origin’eau bereiken door een mailtje te sturen naar info@origineau.com of door te bellen naar 053/89.35.99. Vergeet bovendien zeker geen blik te werpen op onze interessante promoties!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.