Sauna in Nieuwerkerken waar u een moment voor uzelf vindt

Een sauna in Nieuwerkerken waar u eindelijk een welverdiend momentje voor uzelf kunt nemen, vrij van de zorgen en beslommeringen van het dagelijks leven. Met Origin’eau brengen we een uniek wellness- en herbronningscentrum naar Nieuwerkerken en omstreken, waar het heerlijk vertoeven is.

Sauna in Nieuwerkerken die speelt met warmte- en koeltemomenten

In onze sauna te Nieuwerkerken spelen we met weldadige koelte- en warmtemomenten om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Zo vindt u na een warmtemoment op een zachte, aangename manier verfrissing in Knut’s ijsgrot, in droge vriestemperaturen en tussen betoverende sneeuwvlokjes.

Het warmtemoment dat hieraan voorafgaat kunt u op verschillende manieren invullen. Zo kunt u kiezen tussen Aladdins Dream Hammam, onze Infrarood Lounge met Halotherapie of de Himalaya Zoutsteen Sauna. Daarbij kiest u respectievelijk tussen vochtige warmte, stoomwarmte met infraroodstraling of droge warmte. Met ieder een weldadig effect, zoals bijvoorbeeld de optimale afvoer van afvalstoffen, stimulatie van de bloedcirculatie of remedies tegen eczeem en spierpijn.

Tot rust komen, dat doet u in het Rustbos van onze sauna in Nieuwerkerken: ontworpen om onder het genot van een biologisch drankje en een lekkere versnapering uw lichaam een momentje van stilte te gunnen. Of neem onze unieke After Journey Walk Experience Shower: een energieopwekkende wandeling doorheen de vier seizoenen, in geuren, kleuren en temperaturen.

Sauna in Nieuwerkerken waar u een moment voor uzelf vindt

Sauna in Nieuwerkerken die inzet op fysieke, maar ook mentale versterking

Onze sauna te Nieuwerkerken stopt echter niet bij het verbeteren van uw fysieke welzijn: uw mentale toestand is minstens even belangrijk voor ons. Als persoon functioneert u immers pas optimaal wanneer uw drie kernkrachten op peil en in harmonie met elkaar zijn, en u zich dus psychisch, emotioneel en fysiek helemaal tiptop voelt. Deze balans bereiken we samen met u d.m.v. chromotherapie: een natuurlijke en pijnloze behandeling waarbij we de kleureigenschappen van het licht aanwenden om u te helen. En opnieuw gaan we verder dan dit!

Nieuwerkerken en omstreken kan genieten van onze sauna om heerlijk tot rust te komen

Want in onze sauna te Nieuwerkerken kunt u eveneens terecht voor esthetische therapieën, zoals natuurlijke en pijnloze afslankings- en verjongingstherapieën. In onze cryotherapie bijvoorbeeld, maken we gebruik van vrieskoude om uw vetcelletjes op een natuurlijke manier te bevriezen en elimineren, zodat ze permanent wegblijven. Of we wenden ons tot Chromo Io S21, om d.m.v. spiersimulatie te vermageren, verjongen en verstevigen. Ook voor de klassieke schoonheidsbehandeling kunt u bovendien beroep doen op onze sauna te Nieuwerkerken, zoals gellak of pedicure.

Sauna Origin’eau te Nieuwerkerken: wat kunt u verwachten?

Inbegrepen in onze sauna-arrangementen te Nieuwerkerken zijn het gebruik van

 • Scrubzout
 • Badjassen
 • Badslippers
 • Handdoeken
 • Haardroger

maar ook de consumptie van

 • Drankjes zoals water, biologische thee en sapjes
 • Versnaperingen en hapjes
 • Fruit

Sauna in Nieuwerkerken waar iedereen welkom is voor een momentje welverdiende ontspanning

In onze sauna te Nieuwerkerken bieden we interessante arrangementen aan in verschillende prijsklassen, zodat de weldadigheid van ons herbronningscentrum voor iedereen toegankelijk blijft. Zo kunt u kiezen om privé naar onze sauna te komen, voor een korte of net een lange kuur, of soms zelfs last-minute. Voor meer info of bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@origineau.com of 053/89.35.99. Vergeet bovendien ook zeker niet onze interessante promoties te bekijken!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.