Sauna in Oost-Vlaanderen die u een unieke ervaring bezorgt

Een sauna in de regio van Oost-Vlaanderen waar u de drukte van het dagelijks leven even achter u kunt laten, en volledig tot rust kunt komen? Origin’eau in Aalst is niet alleen de meest unieke sauna in Oost-Vlaanderen, maar brengt ook de harmonie terug in uw leven. Uw lichaam en geest zullen in onze Oost-Vlaamse sauna weer volledig met elkaar in balans komen. Voor een evenwichtig, ontspannen leven.

Sauna in Oost-Vlaanderen met unieke mogelijkheden

Onze sauna in Oost-Vlaanderen, Aalst, geeft u de opportuniteit om samen met uw bubbel veilig te genieten van luxe, warmte en ontspanning.

Bij Origin’eau bieden we een origineel en innovatief concept aan: een kwalitatief hoogstaande en unieke sauna met een uitgebreide service, die als doel heeft een gezond lichaam te bekomen, maar daar ook een gezonde geest aan toe te voegen. In onze sauna te Oostvlaanderen kunt u kiezen uit verschillende formules, zoals bijvoorbeeld onze Classic Breakfast Wellness: een erg populaire optie. In deze formule kunt u genieten van een heerlijk vers ontbijtje met daarna een ontspannende ervaring in onze sauna’s. Natuurlijk kunt u ook zonder zorgen kiezen voor andere mogelijkheden. Bij deze een greep uit de verschillende weldadige ervaringen die Origin’eau u biedt.

Sauna in Oost-Vlaanderen die u een unieke ervaring bezorgt

Onze sauna in Oost-Vlaanderen: een oase van rust

In onze sauna, ongezien in Oost-Vlaanderen, bieden we een uniek concept aan: aan het begin van uw ontspanningstraject creëren we, onder begeleiding van de stem van onze life coach, een zalig moment van stilte. We zetten even alle prikkels uit, zodat u beter naar uzelf en uw lichaam kunt luisteren.

Na dit stiltemoment kiest u voor een sauna. Dit kan een heerlijk ontspannend stoombad zijn, een Himalaya zoutsteensauna of een infraroodcabine met halotherapie waarbij de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Al deze verschillende sauna’s in ons wellnesscomplex in Oost-Vlaanderen, hebben zo hun eigen voordelen. Kijk zeker eens op onze website voor meer informatie over onze deugddoende warmtemomenten.

Origin’eau: de meest unieke sauna in Oost-Vlaanderen en verder

In onze sauna te Oost-Vlaanderen is het essentieel dat er, na een warmtemoment, ook tijd wordt gemaakt voor afkoeling. In onze Ice Cave geniet u van droge afkoeling met echte sneeuwvlokken. Ook kunt u kiezen voor een rustmoment in ons rustbos. We hebben een exclusieve ruimte ontworpen, waarin de koelte en stilte van een bos wordt nagebootst. U krijgt een persoonlijk bed voor relaxatie en een heerlijk drankje met versnapering. Ten laatste is het ook mogelijk om een wandeling door de vier seizoenen te maken, tijdens onze After Journey Walk Experience Shower. Qua kleur, geur en temperatuur heeft u het revitaliserende gevoel dat u werkelijk door de jaargetijden loopt. Deze verschillende impulsen zorgen ervoor dat u met hernieuwde energie onze sauna te Oost-Vlaanderen uitloopt.

Onze sauna in Oost-Vlaanderen een deugddoend bezoekje brengen?

Onze unieke sauna te Oost-Vlaanderen een keertje een bezoekje brengen? Zou u graag eens volledig ontspannen in de unieke en rustgevende setting van Origin’eau in de regio Aalst? U kunt gemakkelijk bellen naar 053 89 35 99 om een afspraak te maken, of mailen naar info@origineau.com. Ook kunt u onder Afspraak Maken bekijken welke last minute experiences wij aanbieden. Wij helpen u graag helemaal tot rust te komen!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.