Sauna nabij Londerzeel om bij weg te dromen

Sauna nabij Londerzeel gezocht om zorgeloos te genieten? Zoek niet verder, bij wellness Origin’eau is het heerlijk vertoeven. Wij zijn er namelijk heilig van overtuigd dat ontspanning een essentieel onderdeel van het leven is. Lijdt uw lichaam onder spanningen, vermoeidheid en stress, dan volgt de geest vaak ook – een negatieve spiraal zonder einde. Bij Origin’eau in regio Londerzeel vinden we het belangrijk dat zowel lichaam als geest volledig ontspannen, zodat u uw beste zelf kunt zijn.

Sauna in regio Londerzeel met unieke wellnessmogelijkheden

Als sauna nabij Londerzeel kunnen wij volmondig zeggen dat wij het meest diverse centrum in de regio zijn. Geen klassiek wellnesscentrum, maar een plaats om te herbronnen. Bij Origin’eau besteden we aandacht aan het feit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat het belangrijk is om niet één, maar beide te verzorgen. Naast een lichaam, heeft een mens immers ook sterke innerlijke krachten die hem drijven. Deze krachten, samen met het fysische aspect, bepalen de manier waarop we in het leven staan. Zijn deze uit balans, dan kan dit ernstige gevolgen voor uw gezondheid met zich meebrengen. Daarom garanderen wij volledig natuurlijke therapieën en relaxatiemethodes in onze sauna nabij Londerzeel, die lichaam en geest harmoniseren.

Sauna nabij Londerzeel om bij weg te dromen

Sauna nabij Londerzeel, maar ook een adresje om natuurlijk af te slanken en te verjongen

Een sauna in regio Londerzeel met unieke mogelijkheden? Dat is Origin’eau in een notendop. Wij bieden verschillende arrangementen aan in verschillende prijsklasses, zodat we voor iedereen wat wils in huis hebben.

Zo kunt u in onze sauna bij Londerzeel bijvoorbeeld van ons meest uitgebreide wellnessprogramma genieten, met maar liefst drie warmtemomenten.

 • In een stoombad met aromatherapie
 • In de Himalaya zoutsteen sauna met sterrenhemel
 • En in de infraroodsauna, voor heerlijk ontspannen spieren

Deze momenten worden afgewisseld met periodes van koelte en rust, zodat u helemaal kunt herbronnen en opladen. Dit alles onder het genot van een glaasje cava, een biologisch sapje, thee of water met een lekkere versnapering. U hoeft aan niets meer te denken, want ook slippers, badjassen en handdoeken zijn inclusief.

In onze sauna in regio Londerzeel krijgt u echter ook de mogelijkheid om uw kuur in te korten, en alleen die warmtemomenten uit te kiezen die u het meest aangenaam lijken. Daarnaast biedt Origin’eau te Aalst ook schoonheidsbehandelingen aan, zowel in hun klassieke als in natuurlijke varianten. Denk bijvoorbeeld aan pedicures en gellak, maar ook vetbevriezing voor figuurcorrectie. In onze sauna nabij Londerzeel kunt u uw lichaam niet enkel ontspannen, maar ook afslanken en verjongen.

Sauna in regio Londerzeel waar iedereen welkom is

De arrangementen van sauna Origin’eau te Londerzeel liggen in verschillende prijsklasses, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om bij ons tot rust te komen, maar ook om zijn verwenmoment op een hoogst persoonlijke wijze in te vullen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook privé genieten van onze wellness, met alleen uw partner, familie of vrienden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een overvolle sauna. Zo kunt u wel 4 uur genieten van onze faciliteiten en sauna’s om te herbronnen, en tijdens deze gereserveerde tijd de gehele wellnessruimte uitsluitend voor u en uw genodigden hebben. Heerlijk rustig! Ook last-minute kunt u bij ons vaak nog een verwenmomentje inlassen, om nog maar te zwijgen over onze verschillende interessante promoties die vaak op onze website verschijnen.

Onze sauna nabij Londerzeel boeken?

Onze sauna nabij Londerzeel met eigen ogen ervaren? U kunt bellen naar 053 89 35 99 om een afspraak te maken, of mailen naar info@origineau.com. Ook kunt u onder Afspraak Maken bekijken welke last minute experiences wij aanbieden. Wij helpen u graag om helemaal tot rust te komen!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.