Sauna te Dendermonde die u fysiek en mentaal balans brengt

Een sauna zoals Origin’eau te Dendermonde, die zult u zelden elders tegenkomen: meer dan louter een wellness, fungeren wij namelijk als een waar herbronningscentrum. Lees hier hoe u bij ons uw fysieke welzijn afstemt op uw mentale welzijn, zodat de twee perfect in balans komen. Een moment van pure ontspanning, voor een leven van evenwichtigheid en balans.

Sauna te Dendermonde waar uw welzijn de optelsom is van geest en lichaam

In onze sauna te Dendermonde staan drie kernkrachten centraal: uw psychische, emotionele en fysieke energie als persoon. Bij Origin’eau geloven we er namelijk heilig in dat, wanneer deze krachten uit balans zijn, dit ernstige gevolgen voor uw gezondheid met zich mee kan brengen, zoals angst, stress, depressie, migraine, etc. Daarom bieden we u in onze sauna te Dendermonde niet alleen unieke wellnessmogelijkheden aan, maar ook de mentale versterking die deze krachten terug in harmonie brengt.

Sauna te Dendermonde die u fysiek en mentaal balans brengt

Sauna in Dendermonde die fysieke ontspanning, maar ook mentale versterking geeft

In onze sauna in Dendermonde gebruiken we voor deze mentale versterking een behandeling genaamd chromotherapie. Hierbij wenden we ons tot de kleureneigenschappen van het licht om u op een geheel natuurlijke en pijnloze wijze te helen, zowel mentaal als fysiek. Bij de problemen die we hierboven aanhaalden, maar bijvoorbeeld ook stemmingswisselingen, slaapstoornissen, vermoeidheid, etc.

Dendermondse sauna waarin u volledig kunt herbronnen op natuurlijke wijze

Onze sauna te Dendermonde biedt daarenboven ook natuurlijke afslankings- en verjongingsbehandelingen aan, zoals bijvoorbeeld cryotherapie (een natuurlijke figuurcorrectie d.m.v. vrieskou) of Arctik 21 (huidversteviging d.m.v. micro-stomen). Maar ook voor de klassieke schoonheidsbehandelingen, zoals pedicure en gellak, kunt u bij ons terecht. Bent u niet helemaal zeker of onze behandelingen wel helemaal uw ding zijn? Boek dan hier uw proefbehandeling.

De sauna’s van Origin’eau te Dendermonde: allen even bijzonder

Bezoekt u onze sauna te Dendermonde om een heerlijk verwenmoment te genieten tussen uw drukke schema door? Dan komt u vooreerst terecht in onze ont-moetkamer, waar het heerlijk genieten van de stilte is, gevolgd door een scrubdouche. Vervolgens kiest u een deugddoend warmtemoment uit, met de keuze uit

 • Onze Infrarood Lounge met Halotherapie: een warmtecabine die de bloedcirculatie stimuleert, samen met de snelle en betere afvoer van afvalstoffen. Ideaal tegen spierpijn!
 • Aladdins Dream Hammam: vochtige warmte met heerlijke aroma’s voor de ultieme relaxatie
 • De Himalaya Zoutsteeen Sauna: een droge warmte tot wel 70°, onder een sterrenhemel met gezuiverde lucht en lichttherapie. Bovendien ook geschikt om stress-eczeem te bestrijden.

Onze sauna in Dendermonde: wat kunt u verwachten?

Afkoelen kunt u in onze sauna te Dendermonde dan weer in Knut’s Ice Cave, met sneeuwvlokjes en droge vriestemperaturen. Rusten doet u in ons Rustbos met een biologisch drankje en een versnapering, of tijdens onze After Journey Walk Experience Shower: een revitaliserende wandeling doorheen de vier seizoenen. Bezoekt u onze sauna te Dendermonde, dan zijn dranken (water, biothee, sapjes), hapjes en fruit steeds inbegrepen in het arrangement, net als het gebruik van handdoeken, slippers, scrubzout en haardroger. Meer info over onze betaalbare arrangementen vindt u hier.

Saunabezoekje brengen aan Dendermonde bij Origin’eau?

Behoefte aan een saunabezoekje aan Origin’eau te Dendermonde? U kunt steeds vrijblijvend contact met ons opnemen via info@origineau.com of 053/89.35.99. Vergeet bovendien ook zeker geen kijkje te nemen bij onze interessante promoties: in onze sauna te Dendermonde is het genieten troef. Voor iedereen, en binnen ieders budget. Wij zien u graag terug bij Origin’eau!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.