Schoonheidsbehandeling in Aalst die u weer doet stralen

Een schoonheidsbehandeling is één van de vele weldadige zaken die we aanbieden in ons wellness- en herbronningscentrum te Aalst. Bovendien kunt u ervoor kiezen om een klassieke schoonheidsbehandeling te genieten, of om een van onze vele volledig natuurlijke en pijnloze schoonheidsbehandelingen te ondergaan. Kiest u voor een schoonheidsbehandeling in Aalst van Origin’eau, dan kiest u voor een stralend uiterlijk van top tot teen.

U bent bij Origin’eau aan het juiste adres voor een schoonheidsbehandeling

Schoonheidsbehandelingen komen in Aalst bij Origin’eau in alle soorten en maten, allen even effectief. Zo beschikken we over performante behandelingen die huidverjonging stimuleren. Heeft u last van kraaienpootjes of kleine tot diepe rimpels? Bij Origin’eau in Aalst hebben we de oplossing. Door middel van micro-stromen, elektroporatie en radiofrequentie behandelen we huidveroudering, rimpels, striemen en verslapping van de weefsels. We behandelen huidveroudering op een geheel natuurlijke en pijnloze wijze, ook zonder revalidatieperiode dus. Onze meest courante technieken zijn Cryo Sculptuur, Cryo C-Life 21 en de Arctik-techniek. Bij elk van die methodes wordt er gebruik gemaakt van een bepaalde koudetherapie, waardoor afvalstoffen afgebroken en afgevoerd worden en de huidcellen regenereren.

Schoonheidsbehandeling in Aalst die u weer doet stralen

Esthetische correctie als schoonheidsbehandeling

De schoonheidsbehandelingen die we aan Aalst en omstreken aanbieden, omvatten ook varianten die 100% natuurlijk zijn. Zo kunnen we doelgerichte cosmetische en esthetische ingrepen uitvoeren zonder omliggende en onderliggende weefsels te beschadigen. Denk aan het behandelen van huidvlekken, littekens, striemen, verwijderen van tatoeages, enz. Dit doen we door middel van een Touch Skin behandeling, die de huid vernieuwt. Deze methode biedt zichtbare resultaten op een veilige manier en bovendien op erg korte termijn.

Ook uw voeten verdienen een schoonheidsbehandeling

Schoonheidsbehandeling hoeft in ons herbronningscentrum te Aalst niet enkel om verjonging te draaien. Ook voor uw handen en voeten kunnen wij een perfecte verzorging geven. In ons assortiment zit onder andere: nagels knippen, vijlen, eelt verwijderen, aanbrengen van basisnagellak, voetmassage met verzorgende crème, een french manicure en het lakken van de teennagels. We brengen de nagellak aan in een primer, een gekleurde gel en een french boordje samen met een topcoating. Ook worden uw nagels uitgehard door een UV-lamp. Onze pedicures zijn ook beschikbaar voor mensen met een medische aandoening die periodieke verzorging behoeven.

Uw schoonheidsbehandeling vastleggen?

Een schoonheidsbehandeling bij Origin’eau te Aalst zal u weer doen blaken van zelfvertrouwen. Afspraak maken? U kunt altijd bellen naar 053 89 35 99 om een afspraak te maken, of mailen naar info@origineau.com. Klinkt het u allemaal goed in de oren, maar wil u toch zelf eerst eens ervaren hoe het voelt om uw kernkrachten te balanceren? U kunt ook een proefbehandeling aanvragen, dan kijken wij hoe we u het beste kunnen helpen.

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.