Verjongen

Wil jij van je rimpels of striemen af? Of wil je er simpelweg 10 jaar jonger uitzien? Origin’eau beschikt over de performantste behandelingen inzake huidverjonging. We behandelen huidveroudering op een geheel natuurlijke en pijnloze wijze, dus ook zonder revalidatieperiode.

Cryo Sculptuur

Natuurlijk sculptuur van lichaam en gelaat met onmiddellijk en blijvend resultaat. Cryotherapie is een therapeutische toepassing die gebruik maakt van vrieskou waarbij vetcellen op een natuurlijke manier worden verwijderd. De cellen worden allereerst bevroren, hierdoor kristalliseren de cellen en worden dan afgebroken. Hierna zullen deze afgebroken vetcellen op een natuurlijke manier als afvalstof het lichaam verlaten.

download onze informatiefolder

Cryo-sculptuur natuurlijke behandeling

Cryo C-life 21

Cryo-sculptuur in combinatie onze C-Life21, de meest performante behandeling inzake huidverjonging. Met de Cryo C-Life 21 hebben wij de mogelijkheid om de meest voorkomende esthetische problemen te behandelen met één enkel apparaat. Door middel van de Cryo-sculptuur techniek te combineren met radiofrequentiegolven en micro-elektrostimulatie garanderen we een diepgaande actieve werking van onze cosmetische producten en activeren we de verjonging van de huid. Cryo-sculptuur in combinatie onze C-Life21, de meest performante behandeling inzake huidverjonging.

download onze informatiefolder

Jongere huid dankzij Cryo-sculptuur

Arctik 21

-20° EN INFRAROOD: Arctik21 doet zijn intrede binnen het domein van de esthetiek nadat de voorbije jaren geëxperimenteerd werd met behandelingen op basis van koude en infrarood. De combinatie van beide levert nog betere resultaten op. De keuze van de naam komt van de Arctische poolcirkel, de enige plaats ter wereld waar koude en warmte zich met elkaar vermengen in de schoonheid van 2 schitterende natuurlijke bronnen: de middernachtzon en de eeuwige ijsvlakten.

download onze informatiefolder

Jongere en strakkere huid door infrarood behandeling

Chromo IO S21

Kleurentherapie gecombineerd met spierstimulatie om te vermageren, verstevigen en te verjongen. Dit revolutionair concept verlegt alle grenzen inzake esthetiek. Met lichttherapie maken wij gebruik van de 13 meest zuivere kleuren die er bestaan en hun helende eigenschappen. Deze kleuren gebruiken we in synergie met 7 unieke spierstimulatieprogramma’s die zorgen voor een betere bloedsomloop, vermagering, versteviging en verjonging van het lichaam. Hierdoor zijn wij in staat om elke fysieke disharmonie aan te pakken en uw natuurlijk psychisch evenwicht terug in balans te brengen.

download onze informatiefolder

Wil je meer informatie over deze behandelingen?

Onze Beauty-experte Sabine informeert je graag over alle mogelijkheden en behandelingen. Stuur ons hieronder je vraag, of bel ons: +32 53 89 35 99 of maak een afspraak in ons herbron-centrum.

  Bezig met verzenden...
 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.