Versteviging van de huid bij Origin’eau te Nieuwerkerken

Versteviging van de huid is iets wat velen onder ons op hun verlanglijstje hebben staan, maar wat vaak onmogelijk te bereiken lijkt. Met natuurlijke en pijnloze therapieën bewijzen we bij Origin’eau het tegendeel: ontdek hieronder de verschillende huidverjongingsbehandelingen waarmee we de veroudering van uw huid tegengaan. Voor een jongere, stevigere, gladdere en stralende look.

Versteviging van de huid: onze verschillende mogelijkheden

Versteviging van de huid kan bij Origin’eau op meerdere manieren bereikt worden. Wij sommen kort onze behandelingen voor u op, allen met even spectaculaire resultaten.

 • Cryo Sculptuur
  De versteviging van de huid die u bij cryo sculptuur ondervindt is het directe gevolg van een natuurlijke figuurcorrectie door middel van de vrieskou. Bij cryotherapie worden uw vetcelletjes bevroren, waarna ze kristalliseren en afbreken. Vervolgens zal uw lichaam deze celletjes op natuurlijke wijze elimineren. Met als resultaat niet alleen permanent een slanker figuur, maar ook een verstevigde huid.
 • Cryo C-Life 21
  Huidversteviging met performante resultaten zijn gegarandeerd wanneer u kiest voor onze Cryo C-Life 21 behandeling, die de techniek van bovenstaande Cryo Sculptuur combineert met micro-elektrostimulatie en radiofrequentiegolven. Voor een echte verjonging van uw huid.
 • Arctik 21
  Een unieke combinatie van koude en infrarood, die zich de afgelopen jaren bijzonder efficiënt heeft bewezen in de strijd tegen vet, cellulitis en huidverzakking. Met een zichtbaar verstevigde huid vanaf de allereerste toepassing!
 • Chromo Io S21
  Een bijzondere combinatie van kleurentherapie en spiersimulatie, voor een betere bloedsomloop, maar ook voor de vermagering, verjonging en versteviging van huid en lichaam. Een revolutionair concept dat grenzen verlegt.

Versteviging van de huid bij Origin’eau te Nieuwerkerken

Huidversteviging in gedachten, maar nog niet helemaal zeker? Boek nu uw proefbehandeling!

Zo ziet u maar dat versteviging van de huid voor u wel degelijk tot de mogelijkheden behoort. Toch niet helemaal zeker of deze therapieën wel werkelijk iets voor u zijn? Boek dan nu een van onze proefbehandelingen, en laat u verbazen door de schitterende resultaten. Bovendien bieden we bij Origin’eau ook de klassieke schoonheidsbehandelingen aan, zoals pedicure of gellak. Versteviging van de huid is dus lang niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt!

Versteviging van de huid is lang niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt

Huidversteviging, verjonging en afslanking maken immers slechts een fractie uit van het brede gamma aan wellness- en gezondheidsmogelijkheden dat we bij Origin’eau aanbieden. Zo kunt u in onze unieke infraroodcabine, hammam en zoutsteensauna heerlijk genieten van weldadige warmtemomenten, afgewisseld met een verfrissingsmoment in onze ijsgrot mét sneeuwvlokjes. Of uw lichaam wat welverdiende rust gunnen in ons bijzondere Rustbos, met een biologisch drankje in de ene en een versnapering in de andere hand. Om het plaatje te vervolledigen, kunt u onze After Journey Walk Experience Shower nemen, waarbij u een revitaliserende wandeling maakt doorheen de vier seizoenen. Als dat niet veelbelovend klinkt!

Huidversteviging, afslanking, mentale versterking en ontspanning: bij Origin’eau

Versteviging van de huid en andere esthetische behandelingen mogen u, net als een heerlijk saunabezoekje, dan wel beter in uw vel doen voelen, bij Origin’eau besteden we aan meer aandacht dan louter het fysieke. Omdat u meer bent dan uw lichaam, en uw gezondheid ook sterk afhankelijk is van hoe u zich mentaal voelt. Daarom letten wij er steeds op of uw drie kernkrachten wel werkelijk in harmonie zijn: uw psychische, emotionele en fysieke energie.

Is dit niet het geval, dan kan dit ernstige gevolgen met zich meebrengen, zoals angst, migraine, depressie en zelfs anorexia of boulimia. Dit gaan we bij Origin’eau tegen met chromotherapie, een behandeling die steunt op de helende kleureigenschappen van licht. Zo gebruiken we cryotherapie voor de versteviging van de huid, en chromotherapie voor de versteviging van de ziel. Wij bieden u zowel fysieke als mentale sterkte, in een warme omgeving waar u volledig ontspannen kunt.

Uw huid verstevigen om u weer goed in uw vel te voelen? Wij staan u bij

Is huidversteviging al een tijdje een grote droom van u, maar wist u niet van de mogelijkheid om dit op een natuurlijke, pijnloze wijze te bereiken? Bij Origin’eau maken we deze droom graag werkelijkheid. Voor meer info of bij vragen kunt u ons altijd bereiken op het e-mailadres info@origineau.com of op het telefoonnummer 053/89.35.99. Wij helpen u met veel plezier verder!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.