Verwenmoment voor twee in ons herbronningscentrum

Een verwenmoment voor twee nodig, om het hectische tempo van het dagelijks leven achter u te laten en even in alle rust van elkaar te genieten? In onze unieke wellness Origin’eau beleeft u een heerlijk verwenmoment voor twee: een onvergetelijke ervaring waarin je zowel mentaal als lichamelijk volledig ontspannen kunt. Puur genot!

Verwenmomentje voor twee bij Origin’eau: om volop van de rust en elkaar te genieten

Jullie verwenmoment voor twee begint bij Origin’eau in de ont-moetkamer, waar jullie de zorgen van jullie drukke agenda van jullie schouders kunnen laten glijden om van de heerlijke stilte van het nietsdoen te genieten: la dolce far niente. Aan de zouttafel kan uw lichaam de grondstoffen ontdekken die het broodnodig heeft, in onze scrubdouche worden uw dode huidcelletjes verwijderd.

Verwenmoment voor twee in ons herbronningscentrum

Verwenmoment voor twee waarin jullie samen geest en lichaam ontspannen

Jullie verwenmomentje voor twee begint dus met een zacht velletje en een ontspannen geest. Deze ontspannen geest wordt vergezeld van een al even ontspannen lichaam wanneer jullie twee vervolgens samen de verwennende warmtemomenten van onze wellness induiken. Hiertoe bestaan er verschillende mogelijkheden, allemaal even uniek in hun soort. We geven een kort overzicht.

 • In onze Himalaya Zoutsteen Sauna kunt u, in gezuiverde lucht en onder een fascinerende sterrenhemel, genieten van een droge warmte tot maar liefst 70°. Een verwenmomentje voor twee dat niet alleen revitaliserend werkt, maar ook ideaal is tegen stress-eczeem.
 • Onze warmtecabine of Infrarood Lounge met Halotherapie is dan weer perfect om gewrichts- en spierpijnen tegen te gaan, aangezien ze met haar temperaturen tussen de 40° en 60° de bloedcirculatie stimuleert.
 • Ten slotte hebben we Aladdins Dream Hammam: pure verwennerij voor koppeltjes die samen een momentje van pure ontspanning willen ervaren. De vochtige warmte tot wel 50° zet de huidporiën open, wat ervoor zorgt dat afvalstoffen beter en sneller afgevoerd worden.

Pure verwennerij voor jullie tweetjes in de unieke wellness van Origin’eau

Een verwenmoment voor twee is bij Origin’eau niet compleet, wordt er na elk warmtemoment geen verkwikkend koeltemoment ingelast. Dat kunt u nemen tussen de sneeuwvlokjes en in de droge vriestemperaturen van onze Knut’s ijsgrot. Uitrusten doet u dan weer in ons Rustbos, onder het genot van een biologisch drankje en hapje, of in onze After Journey Walk Experience Shower: een prachtige wandeling doorheen de vier seizoenen.

Met z’n tweetjes van een heerlijk verwenmomentje in de wellness genieten

Buiten verwenmomentjes voor twee, bieden we bij Origin’eau ook natuurlijke verjongings- en afslankbehandelingen aan, alsook de klassieke schoonheidsbehandeling zoals gellak en pedicure. Bovendien zijn onze verwenmomenten (voor twee, maar ook wanneer je alleen of met meer bent) beschikbaar in verschillende interessante arrangementen, zodat we voor ieders budget wel een vorm van ontspanning kunnen aanbieden. Wenst u een proefbehandeling te boeken om te ontdekken of onze therapieën wel uw ding zijn? Dat kunt u hier. Wij ontvangen u met veel plezier in de wondere wereld van Origin’eau.

Verwenmomentje voor twee boeken? Bekijk ook onze interessante promoties!

Verwenmomentje voor jullie tweetjes nodig? Vergeet dan zeker geen kijkje te nemen bij onze interessante promoties. Wist u bovendien dat u ook last-minute van onze faciliteiten kunt genieten? Bij Origin’eau is alles mogelijk: van solo ontspanningsmomentjes tot pure verwennerij voor twee of meer. Neem nu contact met ons op via info@origineau.com of 053/89.35.99. Wij helpen u graag verder!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.