Wellness te Denderleeuw voor mentaal en fysiek herbronnen

Een wellness te Denderleeuw die u zowel mentaal als fysiek ondersteunt met rustgevende technieken en natuurlijke behandelingen? Het bestaat, en het gaat onder de naam Origin’eau. Onze wellness te Denderleeuw is uniek in zijn soort, en zorgt ervoor dat u weer als uw evenwichtige, ontspannen zelf naar buiten gaat.

Wellness te Denderleeuw: herbronningscentrum Origin’eau

Onze wellness te Denderleeuw is in de eerste plaats een herbronningscentrum, meer dan een wellness of saunacomplex. Zo zijn we er bij Origin’eau rotsvast van overtuigd dat we als mensen meer zijn dan louter een lichaam, en dat ons algemeen welzijn evenzeer afhankelijk is van onze mentale toestand. In onze wellness te Denderleeuw staan wat wij de drie kernkrachten noemen, dan ook centraal: uw fysieke, uw psychische en uw emotionele kracht.

Wellness te Denderleeuw voor mentaal en fysiek herbronnen

Wellness voor Denderleeuw en omstreken: bij ons is iedereen welkom

Zijn deze drie kernkrachten uit balans, dan kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid, en bijvoorbeeld leiden tot zaken als angst, depressie, migraine, anorexia, etc. Bij Origin’eau bieden we dan ook niet zomaar sauna’s aan, waarover hieronder meer, maar ook mentale versterking. Dit door middel van chromotherapie bijvoorbeeld, waarbij we de kleureigenschappen van licht aanwenden om uw innerlijke krachten weer volledig te harmoniseren. Om uw kernkrachten opnieuw op peil te brengen, zodat u weer volop en met veel energie kunt genieten van het leven.

Denderleeuwse Wellness met verkwikkende sauna’s en behandelingen

In onze Denderleeuwse wellness komt deze mentale begeleiding komt bovenop het unieke ontspanningstraject dat we voor onze klanten ontworpen hebben. Dit gaat van start in een bijzondere ont-moetkamer, waar u een stiltemomentje met uzelf en uw gedachten beleeft, gevolgd door een verkwikkende scrubdouche. Vervolgens wisselt u af tussen verscheidene warmte- en koeltemomenten, allemaal even weldadig. We sommen ze hier kort voor u op.

 • In Aladdins Dream Hammam is het heerlijk genieten van een vochtige warmte tot 50°, die de huidporiën openzet en afvalstoffen sneller afvoert
 • In onze Himalaya Zoutsteen Sauna lopen de temperaturen dan weer op tot een droge 70°: heerlijk ontspannen in gezuiverde lucht en onder een sterrenhemel
 • De halotherapie van onze Infrarood Lounge of warmtecabine is ideaal om spierpijn of stress-eczeem te bestrijden, en stimuleert de bloedcirculatie
 • Dan: een koeltemoment. Onze Knut’s Ice Cave met sneeuwvlokken geeft u, dankzij droge vriestemperaturen, een zachte, aangename verkoeling.

Ontdek de interessante arrangementen van onze wellness in Denderleeuw

De arrangementen van onze wellness te Denderleeuw bevatten voor ieder wat wils. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kortere ontspanningskuur van 2h30 wanneer u maar een klein gaatje in uw agenda kunt vrijmaken, of net een langer rustmoment van maar liefst 4h inplannen. Alles hiertussenin is mogelijk! Bovendien kunt u er ook voor kiezen om privé van onze faciliteiten te genieten, waarbij alle sauna’s voor u en uw gezellen voorbehouden zijn. Voor een heerlijk namiddagje ontspannen onder vrienden, familie of met uw partner.

Wellness en natuurlijke behandelingen te Denderleeuw

In onze wellness te Denderleeuw kunt u ook terecht voor effectieve verjongings- en afslanktherapieën , die natuurlijk en pijnloos zijn. Maar ook de klassieke schoonheidsbehandelingen maken deel uit van ons aanbod: pedicure, nagellak, gellak, … Zo bieden wij als herbronningscentrum en wellness een all-round service aan, die erop gericht is om onze klanten weer in harmonie met zichzelf te brengen. Bent u er niet helemaal zeker van dat onze diensten wel helemaal voor u zijn, boek dan nu een proefbehandeling voor meer info. Zo kunt u zelf de weldadigheid van onze wellness ervaren!

Onze wellness te Denderleeuw zelf ervaren?

Heeft u nood aan ontspanning en lijkt onze bijzondere wellness te Denderleeuw u wel wat? Neem dan nu contact met ons op via info@origineau.com of bel naar 053/89.35.99. Wij zorgen ervoor dat u zowel mentaal als fysiek weer volledig in balans bent!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.