Wellness te Erpe-Mere voor psychische & fysieke balans

Onze wellness te Erpe-Mere is het ideale adres om van top tot teen tot rust te komen, vanbinnen en vanbuiten. Gun uzelf een momentje van ontspanning en neem een kijkje naar wat we bij Origin’eau precies voor u kunnen betekenen. Met de natuurlijke behandelingen en unieke sauna’s van onze wellness te Erpe-Mere zijn we er voor iedereen die weer in balans wilt zijn, geest én lichaam.

Wellness in Erpe-Mere waar we u graag ont-moeten: Origin’eau

In onze wellness te Erpe-Mere brengt u vooreerst een bezoekje aan onze speciale ont-moetkamer, waar u in stilte aan onze zouttafel kunt aanzitten. Daar aan het zout ruiken, zal in uw lichaam het besef doen ontwaken aan welke grondstoffen het precies nood heeft. In een volgende stap neemt u een deugddoende scrubdouche, die dode huidcelletjes verwijdert en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. Zo bent u volledig klaar om aan onze ontspannende warmte- en stiltemomenten deel te nemen. Met niet langer een futloze, maar een stralende en blozende huid!

Wellness te Erpe-Mere voor psychische & fysieke balans

Wellness te Erpe-mere met ontspannende en unieke warmtemomenten

In onze wellness te Erpe-Mere is het een vast ritueel dat elk warmtemoment dat u ondergaat, ook wordt afgewisseld met een al even deugddoend koeltemoment. Om te beginnen kunt u kiezen tussen

 • de vochtige warmte van Aladdins Dream Hammam: perfect voor het afvoeren van afvalstoffen
 • de droge warmte van onze Himalaya Zoutsteen Sauna: relaxeren onder de sterren en in gezuiverde lucht
 • de halotherapie in onze Infrarood Lounge of warmtecabine: ideaal om de bloedcirculatie te stimuleren en spierpijnen of stress-eczeem tegen te gaan

Wellness in Erpe-Mere waar het genieten troef is

Onze wellness in Erpe-Mere raadt aan om vervolgens uw warmtemomentje af te wisselen met een verfrissend moment van verkoeling, in onze Knut’s Ice Cave of ijsgrot bijvoorbeeld. Met droge vriestemperaturen en sneeuw, voor een aangenaam en zacht gevoel. Maar ook de rust tussenin deze warmte- en koeltemomenten is van cruciaal belang, wilt u volledig tot rust komen. Daarom kunt u in ons Rustbos genieten van een lekker biologisch drankje met een hapje, of een verkwikkende wandeling (ook wel After Journey Walk Experience genoemd) nemen doorheen de vier seizoenen. U zult zien dat uw energiepeil onmiddellijk de hoogte in schiet!

Een wellness in Erpe-Mere voor iedereen die nood heeft aan versterking

In onze wellness te Erpe-Mere zijn niet alleen zij die een drukke agenda en een stressvol leven hebben welkom om te onstpannen. Ook zij die met ernstigere problemen kampen, zoals angsten, depressie, anorexia, boulimia, migraine, etc. kunnen bij ons terecht. Met chromotherapie, een natuurlijke en pijnloze behandeling waarbij we gebruik maken van de kleureigenschappen van het licht, bieden we u de mentale versterking aan waarnaar u op zoek bent.

Wellness te Erpe-Mere voor ieder budget

In onze wellness te Londerzeel bieden we verschillende genotvolle arrangementen aan, met voor ieder wel wat wils – en bovendien voor ieders budget. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om privé van onze faciliteiten te genieten, waarbij alle sauna’s in onze wellness aan u en uw gezellen worden voorbehouden. Of net voor een verkort traject gaan, dat 2h30 duurt maar daarom niet minder rustgevend is voor body and soul. Alles is mogelijk bij Origin’eau! Ook last-minute doen er zich in onze wellness te Londerzeel bovendien vaak interessante promoties voor: zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Wellness te Erpe-Mere gezocht? Bij Origin’eau is het heerlijk herbronnen

Zou ook u graag genieten van de unieke weldadigheid en behandelingen van onze wellness te Erpe-Mere? Neem nu contact met ons op voor meer info door te mailen naar info@origineau.com of door te bellen naar 053/893599. Wij helpen u met veel plezier weer balans te vinden, op emotioneel, psychisch en fysiek vlak!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.