Wellness te Londerzeel waar zowel geest als lichaam ontspant

Een wellness te Londerzeel waar u niet alleen lichamelijk maar ook mentaal volledig tot rust komt, vindt u in Origin’eau. Met onze natuurlijke en klassieke behandelingen en unieke warmte- en stiltemomenten, fungeren wij, meer dan een sauna of wellness te Londerzeel, als een waar herbronningscentrum. Lees hier hoe u bij ons weer volledig in balans komt.

Wellness te Londerzeel waarin je mentaal en fysiek weer tot rust komt

In Londerzeel begint uw wellnesstraject bij ons dan ook op een uitzonderlijke wijze: met een bezoekje aan onze unieke ont-moetkamer. Daar hoeft eventjes helemaal niets meer, buiten volledig tot rust komen. Na een moment van stilte, waarin u de kans krijgt volop naar uw lichaam te luisteren, kunt u genieten van een weldadige scrubdouche die de vernieuwing van de huidcellen stimuleert. Voor niet alleen een rustmomentje, maar ook een boterzacht babyhuidje.

Een volgende troef van onze wellness te Londerzeel is onze Alladins Dream Hammam, waar u in een stomende, vochtige warmte alle afvalstoffen uit uw lichaam kunt zweten. Heerlijk ontspannend, met zalige aroma’s erbovenop. De vochtige warmte van deze hammam kunt u afwisselen met de droge warmte van onze Himalaya Zoutsteen Sauna, waar temperaturen kunnen oplopen tot een mooie 70° en het heerlijk relaxen is; onder een rustgevende sterrenhemel en in frisse, gezuiverde lucht.

Wellness te Londerzeel waar zowel geest als lichaam ontspant

Wellness te Londerzeel met unieke features, zoals een ijsgrot en rustbos

Bovendien beschikken we in onze wellness te Londerzeel eveneens over een Infrarood Lounge met halotherapie, ook wel een warmtecabine genoemd: de perfecte manier om uw bloedcirculatie te stimuleren of om spier- en gewrichtspijnen te behandelen. Een meerwaarde voor uw gezondheid! Maar ook afkoelen is in onze wellness te Londerzeel heerlijk ontspannend: in onze Knut’s Ice Cave verkoelt u uw lichaam op een zachte, aangename wijze, in sneeuw en bij droge vriestemperaturen.

In onze Londerzeelse wellness kunt u met andere woorden heerlijk opwarmen, uitzweten en weer afkoelen. Dit is voor uw lichaam echter een hele onderneming, en daarom is het belangrijk dat u tussen onze warmte- en koeltemomenten ook voldoende uitrust. Het is met deze reden in gedachten dat we ons Rustbos ontwierpen: om uw traject af te sluiten onder het genot van een versnapering en een biologisch drankje, of met een After Journey Walk door de vier seizoenen.

Londerzeelse wellness voor een onvergetelijke ervaring

Buiten fysieke en mentale versterking, bieden we in onze wellness te Londerzeel bovendien ook natuurlijke (en bovendien pijnloze) therapieën voor verjonging en afslanking aan, alsook de klassieke schoonheidsbehandelingen. Bent u geïnteresseerd, maar niet zeker of onze (natuurlijke) behandelingen wel helemaal uw ding zijn? Boek hier uw proefbehandeling, en geef u over aan de weldadigheid van onze wellness te Londerzeel.

Onze wellness te Londerzeel fungeert, in alle eerlijkheid, meer als een herbronningscentrum dan als een sauna- of wellnesscomplex. Want bij Origin’eau helpen we niet alleen zij die een druk en stressvol leven leiden, we bieden ook chromotherapie aan: therapeutische technieken die de kleureigenschappen van licht aanwenden om mensen met depressie, angsten, anorexia, boulimia, migraine, etc. te helpen. Voor zij die bovenop fysieke ontspanning, ook mentale versterking gebruiken kunnen.

Wellnesservaring te Londerzeel bij Origin’eau opdoen? Lees hier meer

Klinkt onze wellness te Londerzeel u als muziek in de oren? Heeft u behoefte aan een welverdiend rustmoment in uw drukke schema, of wilt u terug harmonie brengen in geest en lichaam? Bij Origin’eau staat er een warm team klaar om u de ontspanning te geven die u zoekt. Neem nu contact met ons op via info@origineau.com of door te bellen naar 053/89.35.99. Wij verwelkomen u ter harte in onze unieke wellness te Londerzeel voor wat deugddoende relaxatie!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.