Infrarood sauna

Unieke wellness experience in de benelux

Het is onze missie u helemaal
tot rust te brengen.

Relaxerende wellness

Welkom in onze
Ont-moeten kamer

Onder begeleiding van de stem van onze Life en Mental coach, Veerle Dobbelaere creëren we een moment van stilte om even alle prikkels uit te zetten en om uiteindelijk beter naar onszelf te kunnen luisteren.

Na uw “ont-moeten”-moment verwelkomen we u aan onze zouttafel. Laat uw zintuigen uw keuze bepalen. Door aan het zout te ruiken zal uw lichaam zelf beslissen aan welke grondstof u op dit moment de meeste nood hebt. Dan mag u genieten van een zalige scrubdouche. Scrubben verwijdert de dode huidcellen, desinfecteert en stimuleert de vernieuwing van de huid. Uw huid voelt als herbronnen aan.

Sauna en wellness
Hammam en sauna in Aalst

ALLADINS DREAM
HAMMAM

Onze Hammam verspreidt vochtige warmte via stoom, die kan oplopen tot 50°C. Door deze vochtige warmte beginnen we te zweten en krijgt u een algemeen ontspannen gevoel. Uw huidporiën gaan open en de afvalstoffen kunnen hierdoor beter worden afgevoerd. Daar bovenop wordt u nog verwend met een zalig natuurlijk aroma tijdens deze sessie. Ontspanning ten top!

HIMALAYA ZOUTSTEEN
SAUNA

In tegenstelling tot de vochtige warmte van onze Hammam, is de warmte in de sauna een droge warmte. Hier kan de temperatuur oplopen tot ongeveer 70°C. Wij laten u ontspannen bij een aangename hogere temperatuur en rustgevend licht, dit onder een sterrenhemel en een Himalaya zoutsteenwand met lichttherapie. Zoutsteen uit de Himalaya is naast een lust voor het oog ook heel nuttig. Deze natuurlijke helper creëert een oase van rust, zuivert de lucht, vermindert stress-eczeem en werkt revitaliserend. Verder brengt zoutsteen evenwicht in de elektrische lading van ruimtes. Een ongeëvenaarde relaxatie!

Sauna en Hammam in Aalst
Infrarood sauna wellness

INFRAROOD LOUNGE MET
HALOTHERAPIE

Een infraroodsauna is geen sauna maar een warmtecabine die een stralingswarmte produceert waarin de omgevingstemperatuur kan stijgen naar 40° tot 60°C. Uw warme lichaam scheidt afvalstoffen uit en uw bloedcirculatie wordt gestimuleerd. De Halotherapie verrijkt de lucht met kleine zoutpartikels en dit heeft een onschatbare waarde voor uw gezondheid. De ergonomisch geïntegreerde dieptewarmte infraroodstralers behandelen ondertussen uw spierspanningen en gewrichtspijnen. Bedank uw lichaam met deze warmtetherapie!

AFKOELEN IN
KNUT’S ICE CAVE

Zwevende witte vlokken en sneeuw. Een illusie? Niet bij Origin’eau! Na een warmtemoment koelt u hier af in de sneeuw en bij droge vriestemperaturen. Het is een zachte afkoeling, niet te vergelijken met een ijskoude douche of dompelbad. Een unieke ervaring voor iedereen en liefhebbers van sneeuw en sauna zullen de tijd van hun leven hebben.

Verlicht stress met een biologisch drankje

HET ORIGIN’EAU
RUSTBOS

Na ieder warmtemoment en erop volgende afkoeling moet uw lichaam rusten. Hiervoor hebben wij deze exclusieve rustruimte ontworpen. In dit bos glijden stress en spanning van u af. We reserveren voor u een persoonlijk en comfortabel relaxatie bed en laten u genieten van een biologisch drankje en een versnapering. U komt helemaal tot rust.

ONZE AFTER JOURNEY
WALK EXPERIENCE SHOWER

Om uw wellness-traject af te sluiten hebben we onze “After Journey Walk” ontworpen. Letterlijk een wandeling door de vier seizoenen in kleur, geur, temperatuur en druppelgrootte. Mistig, zwoel, fris en ijskoud zorgen voor een unieke, positieve ervaring die uw hart doet zingen en u opnieuw in volle energie brengt. U voelt zich HERBRONNEN!

Vier seizoenen douche

Onze wellness-experience is een detox voor lichaam en geest.

Ervaar deze unieke wellness-beleving zelf en maak een afspraak. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Aarzel niet ons te mailen of te bellen: 053 89 35 99

Maak een afspraak Prijzen bekijken

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.