Zoekt u een unieke wellness in de buurt? Origin’eau in Aalst heeft het allemaal

Bent u op zoek naar een wellness bij u in de buurt? Woont u in de regio Aalst, Dendermonde, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen of meer richting Gent? Dan is Origin’eau uw herbronningscentrum en wellness in de buurt. U bent maar enkele kilometers verwijderd van volledige ontspanning.

Unieke wellness in de buurt

Denkt u bij een wellness in de buurt aan de gemiddelde sauna met enkele standaard opties? Niet bij Origin’eau. Bij onze wellness in Aalst kunt u eindeloos genieten van verschillende faciliteiten, zoals een speciaal ontwikkeld wellnesstraject, scrubdouches, een hammam met aromatherapie, een infrarood lounge met halotherapie, een zoutsteensauna met lichttherapie en sterrenhemel, een rustbos, een wandeling doorheen de vier seizoenen, natuurlijke en klassieke schoonheidsbehandelingen, zoals cryotherapie, chromotherapie, etc.

Onze wellness is niet alleen in de buurt, maar ook helemaal privé, zodat u niet gestoord wordt door anderen en u helemaal kunt ontspannen in Aalst. Niet enkel uw lichaam krijgt de zorg die het verdient, ook uw geest ondergaat een periode van rust en kalmte. Wij zijn ervan overtuigd dat uw kernkrachten, namelijk uw emotionele, psychische en fysieke energie, allen de aandacht verdienen die ze nodig hebben om volledig in balans te zijn. En die krijgen ze ook, bij Origin’eau te Aalst. Uw wellness in de buurt.

Onze wellness in Aalst helpt u uw kernkrachten te balanceren door middel van verschillende momenten van warmte, stilte, koelte en rust en speciale behandelingen. Zo garanderen we 100% natuurlijke therapieën in onze wellness die u helpen om écht uw levenskwaliteit te verbeteren. Woont u in de regio Aalst en bent u op zoek naar een wellness in de buurt? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Zoekt u een unieke wellness in de buurt? Origin’eau in Aalst heeft het allemaal

Persoonlijk en rustig – Origin’eau zorgt voor echte wellness in de buurt

Ondanks dat we het grootste wellnesscentrum in Oost-Vlaanderen zijn en vele klanten mogen ontvangen uit de buurt en van verder, vinden we het bij Origin’eau belangrijk dat iedereen rust kan ervaren. Niets zo vervelend als een overvolle wellness waar u weinig plaats en privacy heeft. Daarom zijn onze relaxatietrajecten veelal met een persoonlijke opstelling. U kunt alleen of met een groepje genieten van de wellness in uw buurt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de aanwezigheid van anderen. Bij Origin’eau kunt u volledig tot rust komen in een onvergetelijke privé-ervaring. Onze wellness ervaring in Aalst is niet alleen echt rustgevend, maar ook effectief. Bij Origin’eau hebben we een grote expertise opgebouwd als het aankomt op ontspannen. Wij weten precies wat lichaam en geest nodig hebben en kunnen daarom een vakkundige maar betaalbare wellnesstherapie aanbieden.

Wellness in de buurt van Aalst gezocht? Zoek niet langer, wij brengen u weer in balans

Zou u graag eens volledig ontspannen in een wellness of sauna bij u in de buurt? U kunt altijd bellen naar 053 89 35 99 om een afspraak te maken, of mailen naar info@origineau.com. Klinkt het u allemaal goed in de oren, maar wil u toch zelf eerst eens ervaren hoe het voelt om uw kernkrachten in harmonie te balanceren? U kunt ook een proefbehandeling aanvragen, dan kijken wij hoe we u het beste kunnen helpen. Bij Origin’eau staan we altijd voor u klaar!

 • Steve Stiers

  Dit moet je echt doen. Ik was er sceptisch over tot ik mocht genieten van een testsessie. Ik wil tegen de zomer in Top shape zijn. Bij origin’eau kunnen ze je helpen hierbij om op een natuurlijke wijze zonder chirurgische ingrepen. Geweldig!

 • Mira De Bruyn

  Gisteren bij jullie een behandeling ondergaan.... Deze morgen was mijn huid als herboren.... Ze straalde en mijn rimpels waren zichtbaar vervaagd... Dit smaakt naar meer...

 • Isabelle Bijl

  Ik heb al 2x een drainage gedaan! Ik ben erg tevreden van de resultaten. Voldoet aan de verwachtingen.

 • Dries Jennen

  Fantastisch concept!

 • Sandra Willems

  J’ai eu la chance de pouvoir tester et j’avoue que je suis conquise. Il y a tellement de choses qui peuvent être traitées. Moi j’y retourne semaine prochaine !

 • Marijke Caignau

  Gisteren Cryobehandeling voor dubbele kin. Na 20 min zichtbaar resultaat. Foto ‘s voor en na zijn het bewijs. Topbehandeling.